Pedicab Driver

0
58

habibie 13

Iki adhang-adhang, menawa ana penumpang.
Mripat pedhes kabul kebul lan bledug.
Awak kuyu, kringet mambu.
Kesapu eseme anak putu,
Kang setya nunggu. (Itadz)

Malioboro, 2015